آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه پیتزای ترکی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزای ترکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد سفید 1 کیلوگرم
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه 14 گرم
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
آب 700 میلی لیتر
ترکیب گوشت برای روی پیتزاها:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
فلفل دلمه ای قرمز ریز خورد شده 1/2 عدد
پیاز بزرگ ریز خوردشده 1/2 عدد
فلفل سبز ریز خوردشده 1/2 عدد
گوجه فرنگی کوچک پوست گرفته و ریز خوردشده 4 عدد
جعفری ریز خوردشده 3 قاشق غذا خوری
شوید خوردشده 3 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز پرک 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-برای درست کردن خمیر مواد خشک را در ظرفی مخلوط میکنیم. حفره ای وسط آرد باز کرده و روغن را درآن می ریزیم و همه مواد را مخلوط می کنیم.

2-بعد آب رو کم کم اضافه میکنیم (مقدار آب لازم بسته به نوع آرد ممکن است کم و زیاد شود).

3-وقتی خمیر چسبنده شد آن را روی سطحی که آرد پاشیده ایم ۱۰ دقیقه ورز میدیم.

4-خمیر را در کاسه ی چرب شده قرار داده روی آن سلوفون چرب شده می کشیم تا ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم بماند و کاملا” ور بیاید.

5-مواد روی پیتزا را کاملا” خورد و مخلوط می کنیم.

6-خمیر ور آمده را از ظرف بیرون آورده کمی ورز می دهیم و به تعداد و اندازه ای که دوست داریم پهن می کنیم

7-در سینی فر که قبلا” کاغذ روغنی چرب شده گذاشته ایم قرار میدیم.

8-کمی روی خمیر روغن زیتون مالیده و حدود ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا دوباره پف کند.

9-ترکیب گوشت رو روی خمیر پهن کرده در فر که از قبل با درجه ۲۱۰ گرم کرده ایم میگذاریم حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تا کاملا” برشته شود.

10میتونید این نون رو با سالاد (خیار و گوجه فرنگی و تربچه و پیازچه و روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل) میل کنید.
طرز تهیه پیتزای ترکی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی