آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتا پیتزا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتا پیتزا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ئدقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون به مقدار لازم
پیاز کوچک 1 عدد
سیر له‌ شده 2 حبه
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
ریحان خشک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز خرد‌ شده 1/4 قاشق چای خوری
برگ بو 1 عدد
گوجه فرنگی 400 گرم
رب گوجه ‌فرنگی 1/4 پیمانه
مواد لازم برای تهیه پیتزا
نان پیتا 4 عدد
فلفل دلمه ای زرد 1 عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده 100 گرم
ریحان تازه برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود

2-سیر و پیاز را نگینی خرد می کنیم

3-در یک ظرف عمیق، کمی روغن زیتون می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‎گذاریم تا گرم شود.

4-سیر و پیاز خرد‌شده را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا سیر و پیاز طلایی و سبک شوند

5-گوجه فرنگی ها را فیله کنید

6-سپس آویشن، ریحان خشک، فلفل قرمز، برگ بو، گوجه‌فرنگی های فیله شده را خرد‌ کرده و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و ۳۰ دقیقه آن را می‌گذاریم تا آرام بجوشد و سس غلیظ شود

7-برای درست کردن پیتزا، نان‌های پیتا را روی سینی فر می‌چینیم.

8-روی هر یک از آن‌ها یک قاشق غذاخوری از سس آماده‌شده می‌ریزیم و پخش می‌کنیم

9-فلفل دلمه‌ای زرد را که از قبل خرد کرده‌ایم روی آن می‌ریزیم و سپس پنیر رنده‌شده را روی آن‌ها می‌ریزیم

10-سینی را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر داغ قرار می‌دهیم تا پنیر روی آن‌ها ذوب شده و فلفل‌ها نرم شوند

11-پیتزا‌ها را از فر خارج می‌کنیم و روی آن را با ریحان تازه تزئین‌کرده و سرو می‌کنیم

سایر نکات

در صورت در دسترس نبودن نان پیتا از نان‌های برکات استفاده کنید. این پیتزا به دلیل استفاده نشدن از خمیر، بسیار راحت آماده می گردد
اگر می‌خواهید روی مواد پنیر بدهید، آن را در 5دقیقه آخر رویش بریزید، در غیر این‌صورت ناچارید برای جلوگیری از سوختن پنیر، پیتزارا قبل از آماده‌شدن خمیر از فر خارج کنید
طرز تهیه پیتا پیتزا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی