آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه پیاز ترشی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیاز ترشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز پوست کنده 2 کیلوگرم
نعنا 1 کیلوگرم
سیر 500 گرم
سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-نعناع را پاک کرده (می‌توان به جای نعناع تازه از ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری نعناع خشک و نرم استفاده نمود.)و تمیز می شوییم. سپس آن را می‌گذاریم تا کمی خشک گردد.

2-پوست سیرها را می‌کنیم و آنها را با نعناع چرخ می‌کنیم. پوست پیازها را نیز می‌گیریم و پس از شستن، کاملاً خشک می‌کنیم.

3-داخل یک شیشۀ تمیز و خشک، یک ردیف پیاز می‌ریزیم و مقداری از مخلوط سیر و نعناع روی آن می‌ریزیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و باز مقداری از مخلوط سیر را روی آن می‌ریزیم. باز هم یک ردیف پیاز می‌ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم.

4-پس از پر شدن شیشه، روی آن سرکه می‌ریزیم به طوری که سرکه روی پیازها را بگیرد. سپس در شیشه را بسته و آن را می‌گذاریم در جای تاریک تا جا بیفتد.( بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است ).

سایر نکات

برای تهیۀ این ترشی بهتر است است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در 30 دقیقه می‌توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.
دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پیاز ترشی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی