آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پيتزای نارنجكی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پيتزای نارنجكی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ددقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

آرد 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
روغن جامد 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 3 عدد
نمک نوک قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل پیتزا
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا
۱۵۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی
۱ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای متوسط
۱ عدد
نمک و فلفل
به مقدار لازم
نخود سبز پخته،ذرت پخته و هویج نگینی پخته
۱ پیمانه
روغن
۲ قاشق سوپ خوری
آویشن
۱/۲ قاشق چای خوری
آب
۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای داخل پیتزا

گوشت چرخ کرده 200 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
نخود سبز پخته،ذرت پخته و هویج نگینی پخته 1 پیمانه
روغن 2 قاشق سوپ خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
آب 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1-نان پیتزا: آب، روغن و نمك را روی حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. به محض جوش آمدن آب، آرد به آن اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا يكدست شود، سپس از روی حرارت برداشته و باز هم بزنيد تا خنك شده و گلوله نشود.

2-وقتی مايه بالا خنك شد، تخم‌مرغ‌ها را يكی يكی به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا خمير نرم و براق و يكدستی به دست بيايد.

3-روی سينی فر، كاغذ روغنی پهن كنيد. خمير نان آماده شده را در قالب شكوفه بريزيد و با دهانه گشاد آن، شكوفه‌های بزرگی از خمير با فاصله، روی كاغذ روغنی بزنيد.

4-فر را روشن كرده، با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سيني فر محتوي نان‌هاي لقمه‌اي را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه حرارت دهيد تا مغزپخت شوند. پس از اين مدت فر را خاموش كنيد،‌ نان‌ها را دربياوريد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.

5-نكته: اگر سطح روي نان‌ها درحال برشته شدن است يا به عبارت ديگر حرارت فرتان بالاست، زودتر از ۲۰ دقيقه نان‌ها را از فر بيرون بياوريد تا خيلي سفت نشوند چون يك مرحله پخت ديگر هم در پيش دارند.

6-طرز تهيه مواد داخل پيتزا: روغن را در ماهیتابه ريخته، روي حرارت بگذاريد. گوشت چرخ‌كرده را هم با فلفل دلمه‌اي و سبزيجات پخته (هويج، نخود سبز و ذرت) تفت دهيد.

7-نمك و فلفل را هم اضافه كنيد و با افزودن آويشن موادتان را طعم‌دار كنيد. رب گوجه‌فرنگي را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. كمي آب اضافه كرده، بگذاريد گوشت چرخ‌كرده با حرارت ملايم پخته شود.

8-نان‌هاي آماده را روي ميز كار قرار داده و با چاقو برش عرضي در آنها ايجاد كنيد تا محلي براي ريختن مواد داخل پيتزا به وجود بيايد. با قاشق مقداري از مايه گوشت را روي نيمه پاييني‌ نان بريزيد. مقداري پنير پيتزا هم روي مواد ريخته و نيمه بالايي نان را با كمي فشار روي مواد اضافه كنيد.

9-همه نان‌ها را به اين صورت به شكل پيتزا درآوريد.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. پيتزاهاي آماده را روي سيني فر در طبقه وسط قرار دهيد و حدود ۸ تا ۱۰ دقيقه صبر كنيد تا پنير پيتزاها آب شود.

10يه جور ديگه: مي‌توانيد مواد پيتزا و پنير را روي نان بريزيد ولي آ‌نها را در فر نگذاريد. بلكه در ظرف دربسته در فريزر نگه داريد تا موقعي كه عجله داشتيد، آنها را براي گرم شدن و آب شدن پنير پيتزا در فر يا مايكروويو كمي گرم كنيد.

سایر نکات

يه جور ديگه: داخل اين نان‌ها را به جاي مواد پيتزا، مي‌توانيد با سالاد الويه پر كنيد. اين هم پيشنهاد خوبي براي مهماني‌هاست.
طرز تهیه پيتزای نارنجكی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی