آموزش طرز تهیه پودینگ کره بادام زمینی با خامه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2/3 پیمانه شکر
1/4 پیمانه نشاسته ذرت
1/4 قاشق چایخوری نمک
2ونیم پیمانه شیر
4 زرده تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه کرم کره بادام زمینی
2 قاشق غذاخوری کره تکه تکه شده
1 قاشق چایخوری وانیل
–
برای خامه فرم گرفته شکلاتی:
1/2 پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین
1 پیمانه خامه
طرز تهیه
روی یک کاسه متوسط یک الک ریز بزارین و بزارین کنار.داخل قابلمه ای متوسط، شکر، نشاسته و نمک رو مخلوط کنین، به آرامی شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا نشاسته کاملا حل شه، بعد زرده هارو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد کره بادام زمینی رو اضافه کنین و مخلوط کنین.حالا قابلمه رو بزارین روی شعله متوسط و مدام هم بزنین و پودینگ رو بپزین (حدود 8-10 دقیقه) تا حباب های بزرگ روش بیاد، بعد شعله رو کم کنین و مدام هم بزنین تا چند دقیقه دیگه بپزه.بعد از روی شعله بردارین و سریع داخل الک که روی کاسه گذاشتین بریزین، بعد کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین وقتیکه هنوز گرمه.بعد روی پودینگ سلفون بزارین (سلفون در تماس با پودینگ باشه) و بزارین یخچال حدود 3 ساعت.
برای خامه شکلاتی، خامه رو داخل قابلمه کوچک گرم کنین تا اطراف قابلمه حباب دربیاد بعد زود بردارین از روی شعله و روی شکلات های چیپسی بریزین و 5 دقیقه صبر کنین بعد هم بزنین تا مخلوط شن و بعد بزارین 10 دقیقه یخچال بمونه تا سفت تر شه.بعد دربیارین و با همزن اونقدر بزنین که فرم بگیره.
پودینگ سرد رو قبل از سرو هم بزنین و بعد خامه رو با قیف ماسوره روش بزنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه