آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه پودینگ کاراملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پودینگ کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شیر …………………… 1 لیتر(حدود 5 لیوان)
خامه ………………….. 200 گرم
شکر …………………… 1 لیوان
زرده ی تخم مرغ ……. 1 عدد
نشاسته ی گندم ……… دو و نیم قاشق غذاخوری پُر
.
مواد لازم روی پودینگ:
شکلات تلخ …………. 100 گرم
خامه ………………… 150 گرم
پرک مغز بادام ……… 1 فنجان

طرز تهیه

شکر را داخل یک قابلمه می ریزیم و آن را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و بدون این که آن را هم بزنیم اجازه می دهیم روی حرارت، ذوب شود و گاه گاهی با دست دو طرف قابلمه را گرفته و کم بلند می کنیم و روی حرارت می چرخانیم و زمانی که شکر داخل قابلمه ذوب و قهوه ای شد، قبل از این که شکر بسوزد، خامه را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر کاراملی و خامه کاملا با هم مخلوط شود. شعله ی اجاق را کم می کنیم و 4 لیوان از شیر را به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط و یکدست شود. در ظرف مناسب دیگری، باقی مانده ی شیر را با زرده ی تخم_مرغ و نشاسته ی گندم به وسیله ی همزن برقی به خوبی می زنیم تا یکدست شود. مخلوط نشاسته را به آرامی به مخلوط کاراملِ در حالِ جوشِ رویِ شعله، اضافه کرده و به سرعت و مدام هم می زنیم. به هم زدن ادامه می دهیم تا کرم ِ دسر پودینگ، قوام مناسب پیدا کند سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و در ظرف های مورد نظر می ریزیم. برای تهیه ی سس شکلاتی روی این شیرینی ، شکلات تلخ تخته ای را خرد کرده و به همراه خامه به روش بن_ماری ، ذوب می کنیم سپس سس شکلاتی را روی دسر درون ظرف ها می ریزیم و با پرک مغزِ بادام روی آن ها را تزیین می کنیم و وقتی دسر کمی خنک شد، آن ها را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
.
طرز تهیه پودینگ کاراملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی