آموزش طرز تهیه پواچا پلنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
۱ پاکت ده گرمی خمیر مایه خشک(من از خمیرمایه مارک کنتون استفاده کردم)
۱/۵ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق مرباخوری شکر
حدود ۶ لیوان آرد
برای داخل پوآچا:
پنیر سفید(پنیر صبحانه)
مواد لازم برای سس رویی:
نصف لیوان آب
نصف لیوان آرد برنج
۱ پاکت پودر خمیر مایه خشک( معادل ده گرم یا ۱ قاشق غذاخوری)
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه را با آب و شکر در ظرفی ریخته هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید، خمیری که به دست میچسبد( بایدخیلی کم به دست بچسبد و خیلی شل نباشد) آرد را با کنترل بریزید که خمیر سفت نشود. روی خمیر را بپوشانید و حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه تا وقتی که پف کند و حجمش دو برابر شود استراحت بدید. سپس از خمیر چانه هایی اندازه پرتقال بردارید و داخل خمیر پنیر بذارید و خمیر را بدون اینکه خیلی ورز بدید ببندید اگر زیاد با خمیر بازی کنید پف نمیکند. گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و ده دقیقه داخل سینی استراحت بدید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی هر پوآچا یک قاشق غذاخوری سس بریزید و آرام روی پوآچا پخش کنید سپس در فر ۲۳۰ درجه تا وقتی که بپزد و سرخ شود بپزید.حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه طول میکشه بعد از اینکه نان پخت چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن هم سرخ شود.
میوه ها رو خودم روی شوفاژ خشک کردم و شیرینی پفکی گردویی هم کار خودمه که
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه