آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوآچا گلی پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا گلی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شير پرچرب 250ml
آب ولرم 250ml
كمي بيشتر از نصف ليوان روغن مايع
تخم مرغ 2 عدد ( سفيده ها براي خمير و زرده ها براي رومال پوآجا)
1 پاکت خمير مايه خشک (10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری شكر
آرد به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا شكر و خمیر مایه را در آب ولرم حل كرده 10 دقيقه استراحت ميديم بعد بقيه مواد را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم آرد را در آخر و با کنترل اضافه ميكنيم و ورز میدیم به اندزه ای كه خمير به دست نچسبد يک ساعت استراحت داده تيكه هايی كمی بزرگتر از گردو برميداريم و به اندازه بشقاب کوچک باز ميكنيم وسطش پنير(هر نوع پنیر سفید) ميزاريم و چهار گوشه را به سمت مركز آورده ميبنديم قسمتهايي كه بستين با دست به سمت بالا حالت ميديم اين قسمتها رو با قيچي از كناره تا كمي مانده به مركز ميبريم و قسمتهاي بريده شده را به سمت بيرون روي خمير شكل ميديم .زرده تخم مرغ زده در فر(در فر 180 درجه حدود 20 تا 30 دقیقه که البته زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد) ميزاريم
نکته:
نحوه شکل دادن پوآچا را در کانال تلگرام از پستهای اول کانال میتونید ببینید
طرز تهیه پوآچا گلی پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی