آموزش طرز تهیه پوآچا پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
(این مقدار مواد برای 2 سینی پوآچا است برای 1 سینی میتوانید مواد را با استکان اندازه بگیرید)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ماست
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری نمک
1 عدد خمیر مایه خیس (معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک است)
2 عدد تخم مرغ (سفیده برای داخل خمیر زرده برای روی خمیر)
آرد به مقدار لازم
برای داخل پوآچا پنیر صبحانه و جعفری
طرز تهیه
خمیر مایه ، شکر و شیر ولرم را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و 10 دقیقه صبر کنید سپس سفیده تخم مرغ، ماست و روغن مایع و نمک را بریزید و هم بزنید. آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و حدود 25 دقیقه استراحت بدید. چانه هایی اندازه تخم مرغ بردارید و با دست اندازه بشقاب کوچک باز کنید و در یک طرف خمیر مخلوط پنیر و جعفری بذارید و ظرف دیگر برش هایی در طول خمیر بزنید و سپس رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و روی پوآچا زرده تخم مرغ بزنید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه