آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا پنبه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا پنبه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 پاکت خمیر مایه خشک فوری(20 گرم یا 2قاشق غذاخوری )
2 عدد تخم مرغ(زرده ها برای رومال جدا شود سفیده ها برای خمیر)
1.5 قاشق مرباخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
8_9 لیوان آرد

برای مواد سیب زمینی داخل پوآچا:
3 عدد سیب زمینی درشت
2 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک شده(به دلخواه)
حدود 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 استکان روغن مایع(استکان کمرباریک ترک 100 میلی،80گرم)

طرز تهیه

آب ولرم، شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و کمی هم بزنید خمیر مایه آب شود(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد اما اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه را همراه با یک قاشق شکر در آب ولرم بریزید و حدود 10دقیقه صبر کنید کف کند سپس بقیه شکر و شیر را اضافه کنید)بعد از حل شدن خمیر مایه،روغن مایع، سفیده های تخم مرغ و نمک را اضافه کرده هم بزنید.آرد را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید وقتی خمیر شروع به شکل گرفتن کرد با دست ورز بدید.آرد را با کنترل بریزید با توجه به کیفیت آرد مقدار آرد متغیر میشود و برای همین آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر خیلی نرمی که کمی به دست بچسبد درست کنید که به نرمی پنبه باشند. روی خمیر حاضر شده را بصورتیکه هوا نخورد بپوشانید و1 ساعت استراحت بدید. سپس خمیر را کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود به اندازه دلخواه از خمیر بردارید با دست خمیر را باز کنید و با مواد داخلی دلخواهتان پر کنید سپس خمیر را ببندید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید حدود30_20دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس زرده تخم مرغ را آرام روی پوآچاها بمالید.در فر180_190درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 30 دقیقه البته حرارت فرها متفاوت است و ممکن است زمان کم یا زیاد شود،میتوانید چند دقیقه شعله ‌بالای فر را روشن کنید تا روی پوآچا سرخ شود)بعد از بیرون آوردن از فر روی پوآچاها پارچه تمیزی بیندازید و کنار بذارید استراحت کند(با اینکار پوآچا نرم میشود)اگر با این مواد بطوریکه 1 عدد برای 1 نفر کافی باشد درست کنید 35 عدد میشود اما اگر کوچکتر درست کنید میتوانید 45 عدد پوآچا درست کنید.
طرز تهیه پوآچا پنبه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی