آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا پاستانه لقمه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا پاستانه لقمه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

با این مقدار مواد 54 عدد پوآچا آماده میشود.
مواد لازم:
1 لیوان آب ولرم
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای روی پوآچا)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری پر نمک
1 پاکت خمیر مایع خشک فوری (10 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری)
آرد به مقدار لازم (با ‌لیوان 200 میلی از 4 لیوان کمی بیشتر شد)

برای روی پوآچا:
زرده تخم مرغی که جدا کردید
به دلخواه سیاه دانه و کنجد

طرز تهیه

شکر ، خمیر مایه و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید. برای عمل آمدن خمیر مایه تا وقتیکه کف کند حدود 5 دقیقه با در پوشیده نگه دارید. خمیر مایه خشک فوری نیاز به عمل آوردن ندارد اما من فکر میکنم با اینکار نتیجه بهتری میگیرم شما هر جور ترجیح میدهید انجام دهید. بقیه مواد را اضافه کرده با دست هم بزنید. آرد را در آخر و در حالیکه الک میکنید به اندازه ای بریزید و ورز بدید که خمیر مثل نرمی گوش نرم باشد (خمیر نرم باشد و به دست نچسبد) روی خمیر سلفون بکشید و با دستمال تمیز بپوشانید و تا وقتیکه پف کند و حجمش دو برابر شود حدود 1 ساعت استراحت بدید. سپس خمیر عمل آمده را با دست فشار بدید و هوای خمیر را بگیرید. سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و داخل قالب چرب شده یا داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختید بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و حدود 20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید(اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالا را روشن کنید) بعد از بیرون آوردن از فر روی پواچاها دستمال تمیز بکشید و صبر کنید ولرم شود. میتوانید ساده و یا با خامه یا شکلات و ازمه صبحانه(نوعی سس برای صبحانه) میل کنید. نوش جان
طرز تهیه پوآچا پاستانه لقمه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی