آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوآچا ساندویچ سیر دار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا ساندویچ سیر دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیوان شیر (ولرم باشد)
1 لیوان آب (ولرم باشد)
نصف لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال جدا کنید)
1.5 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق مربا خوری نمک
آرد به مقدار لازم
1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)

مواد داخل پوآچا:
200 گرم پنیر لور
5 ساقه پیازچه خرد شده
3 ساقه سیر تازه خرد شده (ساقه های سبز)
6_5 ساقه جعفری خرد شده
4 قاشق روغن زیتون
1 عدد فلفل قرمز
1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه
1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پرک شده

طرز تهیه

برای خمیر مواد مایع ، نمک ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و 10 دقیقه صبر کنید خمیر مایه عمل بیاد. سپس شیر ، تخم مرغ و آرد را آرام آرام اضافه کنید و خمیری که مثل نرمی گوش نرم است آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و استراحت بدید (تا وقتی که حجمش دو برابر شود ، حدود یک ساعت)
خمیر بعمل آمده را کمی ورز بدید و روی میز که کمی آرد پاشیده اید بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب گرد و یا با لیوان بزرگ برش بزنید از مواد داخل بذارید(تمام مواد داخل را با هم مخلوط کنید) و مثل فیلم خمیر را از گوشه ها جمع کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
طرز تهیه پوآچا ساندویچ سیر دار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی