آموزش طرز تهیه پوآچا ساندویچ سیر دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شیر (ولرم باشد)
1 لیوان آب (ولرم باشد)
نصف لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال جدا کنید)
1.5 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق مربا خوری نمک
آرد به مقدار لازم
1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
مواد داخل پوآچا:
200 گرم پنیر لور
5 ساقه پیازچه خرد شده
3 ساقه سیر تازه خرد شده (ساقه های سبز)
6_5 ساقه جعفری خرد شده
4 قاشق روغن زیتون
1 عدد فلفل قرمز
1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه
1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پرک شده
طرز تهیه
برای خمیر مواد مایع ، نمک ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و 10 دقیقه صبر کنید خمیر مایه عمل بیاد. سپس شیر ، تخم مرغ و آرد را آرام آرام اضافه کنید و خمیری که مثل نرمی گوش نرم است آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و استراحت بدید (تا وقتی که حجمش دو برابر شود ، حدود یک ساعت)
خمیر بعمل آمده را کمی ورز بدید و روی میز که کمی آرد پاشیده اید بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب گرد و یا با لیوان بزرگ برش بزنید از مواد داخل بذارید(تمام مواد داخل را با هم مخلوط کنید) و مثل فیلم خمیر را از گوشه ها جمع کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه