آموزش طرز تهیه پوآچا رولی سیب زمین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
برای خمیر:
125 گرم کره یا مارگارین
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
1 عدد زرده تخم مرغ برای خمیر(سفیده برای روی پوآچا )
1پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذا خوری ماست
حدود 3 لیوان آرد
مواد داخل پوآچا:
4عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد فلفل قرمز
کمی روغن مایع
نمک
فلفل
طرز تهیه
کره در دمای اتاق را داخل ظرفی بریزید زرده تخم مرغ ، ماست ، روغن مایع ، نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید در آخر بکینگ پودر و آرد را با کنترل اضافه کنید و ورز بدید آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد . روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 15دقیقه استراحت بدید در این فاصله مواد داخل را حاضر کنید پیاز و فلفل قرمز را ریز خرد کنید داخل روغن مایع خیلی کم تفت بدید سیب زمینی های آب پز شده را رنده کنید وبه پیاز و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت بدید یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ، یک قاشق مربا خوری نمک اضافه کنید و کنار بذارید تا سرد شود روی میز سلفون بکشید خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر با وردنه به شکل مستطیل باز کنید از مواد داخل در تمام قسمت خمیر بمالید و رول کنید با سلفون بپوشانید و 4 ساعت داخل فریزر استراحت بدید سپس به ضخامت 1سانتی متر برش بزنید قسمت بیرونی رول را ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس داخل مخلوط کنجد و سیاه دانه بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180درجه تا زمانیکه سرخ شود بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه