آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا با کرم شانتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا با کرم شانتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1لیوان شیر ولرم
1پاکت خمیر مایه خشک(10 گرم)
1پاکت بکینگ پودر(10 گرم)
1قاشق مرباخوری شکر
1پاکت پودر کرم شانتی(75 گرمی)
2عدد تخم مرغ(زرده یکی را برای روی نان کنار میذاریم)
200 گرم کره به دمای محیط رسیده
3 قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

آرد بمقدارلازم(خمیری که خیلی کم به دست میچسبد درست میکنیم)
طرز تهیه:شیر,خمیر مایه و شکر در ظرفی ریخته و کمی زمان میدیم تا خمیر مایه کف کند.سپس بقیه مواد را اضافه کرده خوب ورز میدیم (آرد را در مرحله آخربا کنترل میریزیم).روی خمیر دستمال مرطوب کشیده و درجای نسبتا گرمی نیم ساعت میذاریم تا خمیر استراحت کرده و عمل بیاد.سپس کمی ورز داده اندازه لیمو چانه هایی جدا کرده و بادست گرد کرده در سینی که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم و نیم ساعت در سینی نگه میداریم تا باز خمیر استراحت کند .زرده تخم مرغ که کنار گذاشته بودیم روی نان میزنیم و در فر170درجه از قبل گرم شده میپزیم.
نكته:
❣کرم شانتی در واقع پودر خامه است ❣زمان پخت حدود 25-20 دقيقه است .چون حرارت فرها متفاوت هست حتما كنترل كنين.
❣ميتوانيد به جاى ليوان از پيمانه هاى استاندارد قنادى استفاده كنيد
طرز تهیه پوآچا با کرم شانتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی