آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا با آرد ذرت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا با آرد ذرت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

150 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
2 عدد تخم مرغ ( زرده یکی از تخم مرغ ها را برای روی پوآچا کنار بذارید )
1استکان روغن مایع ( 80 میلی)
3 قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق مربا خوری نمک (سر پر نباشد )
1پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 لیوان آرد ذرت ( لیوان 200 میلی )
2.5 لیوان آرد معمولی (لیوان 200 میلی)

طرز تهیه

تمام مواد بجز آرد و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و با دست کمی هم بزنید آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و ورز بدید(نسبت به مواد ممکن است مقدار آرد تغییر کند باید آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی شود) از خمیر تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و با دست گرد کنید وسط خمیر را باز کنید و داخل خمیر پنیر سفید(پنیر صبحانه) بذارید و ببندید و دوباره گرد کنید.داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید.به دلخواه می‌توانید با چاقو وسط پوآچاها خط بندازید. روی پوآچاها زرده تخم مرغ بزنید و سیاه دانه و کنجد بپاشید. در فر 180درجه از قبل گرم شده بپزید.(تا وقتی که بپزد و سرخ شود)
طرز تهیه پوآچا با آرد ذرت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی