آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچای گل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچای گل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد به مقدار لازم – 1.5 لیوان شیر – 1 لیوان آب ولرم – 1 لیوان روغن مایع – 2 تخم مرغ(سفیده هاش واسه توش، زرده هاش واسه روش مالیدن) – 1 قاشق چایخوری شکر – 1 قاشق مرباخوری نمک – 2 بسته ی 10 گرمی، خمیر مایه
برای توش : 250 گرم پنیر رنده شده یا هر چیز دیگه

طرز تهیه

آب ولرم رو با شکر و خمیر مایه قاطی کنین و بزارین 10 دقیقه بمونه. بعد شیر، روغن مایع و نمک رو اضافه کنین، بعد آرد رو اضافه کنین تا اینکه خمیر به دستتون نچسبه، بعد ورز میدیم. روی میز کار و دستاتون روغن بزنین(با روغن بازش میکنین)، توپهای کوچک(مثلا به اندازه نارنگی کوچک) از خمیر درست کنین و روشونو بپوشونین و 10 دقیقه بزارین استراحت کنن، بعد خمیرهارو به اندازه نعلبکی باز کنین، و توش هرچی دوس دارین بزارین و تا کنین و یبار دیگه تا کنین و مثل شکل طرف بازشو به طرف بالا، توی سینی بچینین.(هر سری که میخوایین خمیرو باز کنین یادتون نره به دستتون روغن بزنین.)بعد روش زرده تخم مرغ بمالین و بپزین
طرز تهیه پوآچای گل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی