آموزش طرز تهیه پوآچای پنیری متفاوت(با خامه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 سفیده تخم مرغ1 لیوان شیر ولرم200 میلی لیتر خامه1 لیوان روغن مایع(اگه زیاده 3/4 لیوان ویا حتی نصف لیوان بزنین)10 گرم خمیر مایه فوری3 قاشق غذاخوری شکرنمک خیلی کمآرد اونقدر که بخواد
–
برای توش:
پنیر یا هرچیزی خواستین، مثل گوشت چرخ کرده، قارچ،پنیر پیتزا، شکلات یا …
طرز تهیه
برای روش:
2 زرده تخم مرغ
–
شیر ولرم رو بریزین داخل کاسه، بعد به ترتیب بقیه موادو اضافه کنین و در آخر اونقدر آرد اضافه کنین تا خمیر به دست نچسبه و ورز بدین تا خمیر نرمی شه.روشو بپوشونین و 2 ساعت بزارین بمونه در دمای اتاق.خمیر رو به کلفتی حدود 1 سانتیمتر با وردنه باز کنین به شکل دایره، فیلمشو در پست بعدی میزارم اگه بخوایین.
دایره رو به 8 قسمت مساوی تقسیم کنین و با چاقو و یا هرچیزی به هرکدوم چنتا خط بندازین، بعد به طرف پهن هر قسمت، پنیر و یا هرچیزی خواستین، بزارین،رول کنین، خم کنین و برگردونین.روی کاغذ روغنی بچینین و بپوشونین و بزارین یکم دیگه بمونه.بعد روش زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا بالا و پایینش سرخ شه.اگه بخوایین فیلمشو هم میزارم…
اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم..
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه