آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوآچای بادنجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچای بادنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد به مقداری که خمیر بدست نچسبه – 175 گرم کره در دمای اتاق – 1 لیوان ماست – 1 استکان روغن مایع – 1 قاشق مرباخوری نمک – 2.5 قاشق مرباخوری شکر – 1 بسته 10 گرمی خمیر مایه – 1 تخم مرغ(زرده اش واسه روش مالیدن) برای توش: 2 عدد بادنجان – 2 عدد فلفل سبز – 1 عدد پیاز – فلفل سیاه – نمک – زیره – 1 عدد فلفل قرمز

طرز تهیه

بادنجان هارو پوستشونو میکنیم و داخل آب نمک میزیریم، پیاز رو تفت میدیم، نصف قاشق غذاخوری رب میزنیم و بعد بادنجان ها و فلفل دلمه ای و فلفل قرمز رو هم اضافه میکنیم و در شعله کم تفت میدیم. در آخر ها ادویه هارو میزنیم و میزاریم سرد شه. خمیرمون روهم درست میکنیم و 15-20 دقیقه میزاریم استراحت کنه. توپهای به اندازه گردو از خمیر درست کنین و توشون از موادمون میزاریم و روشون زرده تخم مرغ میمالیم و در دمای 180 درجه میپزیم
طرز تهیه پوآچای بادنجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی