آموزش طرز تهیه پن کیک ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
آرد 1 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک 1/3 قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 فنجان
کره آب شده 1/4 فنجان
طرز تهیه
1-ابتدا آرد ، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار میگذاریم
2-زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا میکنیم
3-سفیده ها را آنقدر با همزن میزنیم تا سفید شود و سپس به آن ها ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم تا پف کند و خامهای شود و از همزن نچکد .
4-زرده ها را در ظرفی دیگر همراه با ۱ قاشق غذاخوری شکر باقی مانده هم زده و سپس کره آب شده را به آن ها اضافه میکنیم و بهم میزنیم .
5-به مخلوط زرده و شکر و کره آب شده ؛ مخلوط آرد را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود . سپس به مخلوط ارد و زرده ها سفیده تخم مرغ را آرام اضافه میکنیم تا مایعی یکدست و لطیف بدست آید .
6-داخل تابه قالب با قالب هایی به هر شکلی که مایل هستیم قرار می دهیم و مایع را درون آن ها میریزیم و با کمک قاشق قالبها را کمی فشار میدهیم تا مواد از زیر آنها بیرون نیاید .
7-درب تابه را گذاشته و اجازه میدهیم ١۵ دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی مغز پخت شود .
8-پنکیکها را بر میگردانیم تا روی دیگر آن هم طلایی شود و ١٠ دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار میدهیم .
9-و پنکیک ژاپنی شما آماده است .در آخر با کره و مربا یا عسل سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه