آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پنیر موزارلا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پنیر موزارلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

جوهر لیمو 1.5 قاشق غذا خوری
قرص پنیر بزرگ 1/4 عدد
شیر 4 لیتر

طرز تهیه

1-ابتدا قرص پنیر را در یک پیمانه آب سرد مخلوط کرده و حل میکنید.

2-جوهر لیمو را نیز در یک پیمانه آب سرد حل میکنیم.

3-شیر را در ظرف مناسبی ریخته و محلول جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا دمای شیر به ۳۳درجه سانتیگراد برسد.وقتی دما به ۳۳درحه رسید قرص پنیر را به آرامی مخلوط کرده و هم بزنید و صبر کنید تا دمای شیر به ۴۰تا ۴۳ درجه سانتی گراد برسه.

4-در این حالت رویه غلیظی که حالت ماست مانند دارد روی شیر تشکیل میشود،که با چاقو آن را برش دهید.به آرامی مربع ها را دو دقیقه هم بزنید بعد حرارت را خاموش کنید.

5-قسمتهای بسته شده را داخل ظرف مناسب بریزید.(آب پنیر وارد نشود)

6-با قاشق یا دست پنیر رافشار دهید تا آب باقی مانده خارج شود مواظب باشید پنیر را نچلانید

7-ظرف را داخله مایکروویو قرار دهید و ۳۰ثانیه با قدرت زیاد آن را روشن کنید بعد پنیر را خارج کنید و آب اضافی آن را بگیرید.این کار را چند مرتبه انجام دهید تا پنیر هیچ آبی نداشته باشد و به راحتی کش بیاید.

8-و در انتها مقداری نمک به پنیر اضافه کنید.پنیر را ۱۰تا ۱۵بار کش آورده و جمع کنید.این کار را انقدر انجام دهید تا پنیر براق و کشسان شود.و در انتها آن را به شکل توپ درآورید و از خوردن ان لذت ببرید.
طرز تهیه پنیر موزارلا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی