آموزش طرز تهیه پنکیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گاهی وقتها که هوس یک صبحانه متفاوت به سرمان میزند، پنکیک گزینه فوقالعاده خوشمزه و مناسبی است. چون آنقدر طرز تهیه راحتی دارد که همان قبل وعده صبحانه میتوانید آماده کنید و داغ داغ میل کنید. با طرز تهیه پنکیک شکلاتی با ما همراه باشید.
مواد لازم
۱ پیمانه آرد سفید
نصف پیمانه شیر کمچرب
۱ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری شکر
۳ قاشق غذاخوری کاکائو
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یکسوم قاشق چایخوری وانیل
۲۵ گرم کره
طرز تهیه
شکر، تخم مرغ و وانیل را داخل یک کاسه بریزید. سپس با همزن برقی بزنید تا کمی غلیظ و کشدار شود.
کره را ذوب کنید و همراه شیر به کاسه اضافه کنید. نیازی به زیاد هم زدن نیست. فقط در حدی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
در ادامه پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.
بیکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه پنکیک اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایه پنکیک صاف و یکدست شود. غلظت مایه پنکیک نباید به قدری زیاد شود که باز نشود و نه اینقدر رقیق باشد که هنگام پخت کاملا پخش شود. بنابراین حواستان به مقدار آردی که اضافه میکنید، باشد.
یک تابه نچسب برداشته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود. بدون این که حتی کمی روغن داخل تابه بریزید، یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید. وقتی پنکیک شروع به حباب زدن کرد و کمی خودش را گرفت، به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. سپس داخل یک ظرف قرار دهید. با باقی مایه به همین صورت پنکیک درست کنید.
بشقاب پنکیک را میتوانید با انواع میوه، خامه، شکلات و سس شکلات سوربن تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه