آموزش طرز تهیه پنکیک ساده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد : یک پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
شیر : یک پیمانه سر خالی (سه قاشق غذاخوری از یک پیمانه کم کنید)
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
اول تخم مرغ رو همراه وانیل و شکر با همزن دستی زدم تا دونه های شکر کمی حل بشه. بعد سه قاشق روغن رو اضافه کردم و زدم. بعد آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کردم و روی مایه تخم مرغی الک کردم. کمی هم زدم بعد توی سه مرحله شیر رو اضافه کردم و هر بار کامل هم زدم تا یکدست بشه.
بعد با یک ملاقه کوچیک از مایه توی یه تابه کاملاً نچسب که از یک ربع قبل با شعله متوسط گرم شده بود، ریختم. وقتی روش شروع کرد به حباب زدن برگردوندم و کمتر از یک دقیقه بعد آماده شد و برداشتم.
✔ دقت کنید وقتی مایه پنکیک رو می ریزید تو تابه دیگه شعله رو خیلی کم کنید تا خشک نشه و بافت داخلش هم خوب بپزه.
اصلا نیازی نیست تابه چرب بشه. تجربه قبلی نشون میده چرب بشه روش رنگ خوبی نمیگیره.
دوستان زیادی درباره پیمانه میپرسن. هر پیمانه شیرینی پزی تقریبا معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست. با لیوان اندازه بزنید. تقریباً نیم سانت پایین تر از لبه بالایی لیوان رو که پر کنید اندازه یک پیمانه میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه