آموزش طرز تهیه پخت بیسکویت دو جزئی، آسانترین بیسکویت دنیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سالها است که مردم آرد پفکی آماده را میخرند و به پخت بیسکویتهای دو جزئی در خانه روی آوردهاند. خامه را با پودر پفکی در هم می آمیزند و بعد از قالبگیری، میپزند و سِرو میکنند. واقعا کار به همین سادگی است. واقعیت هم این است که همه چیزهای خوشمزه لزوما فرمول عجیبی ندارند و از آن سر دنیا نیامدهاند. دستور پخت بیسکویتهای دو جزئی آنقدر ساده است که میشود گفت: شما با ۵ درصد تلاش میتوانید ۹۵ درصد طعم و خوشمزگی به دست آورید.
فقط توجه داشته باشید که اگر آرد پفکی را از مغازه نمیخرید، حتما از آرد گندم الک شده و نرم استفاده کنید.
مواد لازم
۲۸۰ گرم آرد پفکی (اگر آمادهاش در مغازه نیست، میتوانید هر پیمانه آرد ساده را با ۱.۵ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه نانوایی و سه چهارم قاشق نمک مخلوط کنید تا آرد پفکی به دست آید)
۲ قاشق غذاخوری شکر (برای تهیه بیسکویتهای شیرین)
۲۸۰ گرم خامه غلیظ، و کمی بیشتر برای روی بیسکویتها
میانتیتر: طرز تهیه
۱. دمای اجاق را روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید طوری که گرما در وسط متمرکز باشد. آرد پفکی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و اگر مایل هستید بیسکویتها شیرین بشوند، مقدار لازم شکر بیفزایید. با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید و به آرامی خامه را اضافه کنید. تا زمانی که یک خمیر سنگین و سفت شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید. مراقب باشید که بیش از حد آنها را نکوبید.
۲. تهیه با اسکوپ: با استفاده از یک قالب ۳۰ گرمی، اسکوپهای متعددی از دل خمیر بردارید و روی سینی پخت به خط کنید، فاصلهشان از هم ۵ سانتیمتر باشد. با استفاده از قلممو روی آنها را خامه اضافه بمالید و سپس داخل اجاق قرار دهید تا برای ۱۲ دقیقه بپزند.
۳. تهیه با قالب گرد: اگر مایل بودید بیسکویتهایتان شکل منظمتری داشته باشند، میتوانید خمیر را با وردنه به یک مربع ۳۰ در ۳۰ سانتیمتر تبدیل کنید و سپس نیمی از آن را روی خودش تا کنید تا یک مثلث شود و دوباره آن را هم از وسط تا کنید و یک بار دیگر با وردنه پهنش کنید تا دوباره مربعی ۳۰ در ۳۰ داشته باشید. آنگاه با یک قالب گرد ۷ یا ۱۰ سانتیمتری آن را برش بزنید و قطعاتش را با فاصله ۵ سانتیمتری از هم روی سینی پخت قرار دهید. ۱۲ دقیقه پخت در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد و بعد بیسکویتهای خوشمزه شما آماده خواهند بود.
پس از پخت، اندکی مهلت دهید تا بیسکویتها خنک شوند و سپس آنها را سِرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه