آموزش طرز تهیه پتاژ آرد جو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد جو 40 گرم
آب گوشت 2 لیوان
شیر 2 لیوان
خامه 4 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم.
2-بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
3-سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم.
4-پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه