آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پاندکیک دورنگ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاندکیک دورنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد (الک شده): یک دوم پیمانه
کره: یک دوم پیمانه
شکر: 75 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
بیکینگ پودر: یک دوم پیمانه
شیر ولرم: یک دوم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

1. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.

2. سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کش دار شود.

3. شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید.

4. آرد و بیکینگ پودر را به وسیله الک به تدریج به مواد افزوده و با دور کند همزن برقی بزنید.

5. پودر کاکائو را با 1 قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، سپس آن را با نیمی از مایه کیک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

6. داخل قالب مستطیل شکل پاندکیک کاغذ روغنی انداخته، بعد به ترتیب مایه سفید رنگ و کاکائویی را درون آن بریزید (در صورت تمایل می توانید مایه کاکائویی کمتری درست کرده و آن را با استفاده از چنگال به آرامی با مایه سفید رنگ مخلوط کنید).

7. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
طرز تهیه پاندکیک دورنگ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی