آموزش طرز تهیه پاناکوتا با ژله پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
برای پاناکوتا یک لیتر شیر رو با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی کتری در حال جوش تا خوب حل شود، ۲ بسته خامه صبحانه رو هم با ۲ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم،البته قالب من بزرگ بود این موادی که نوشتم برای این قالب مناسبه،برای این دسر اول ژله شیر پرتقال رو درست کردم به اینصورت که سه بسته ژله پرتقال رو با سه لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خوب خنک شد و بهش یک و نیم لیوان شیری که از یکساعت قبل از یخچال درآوردم و به دمای محیط رسیده رو اضافه کردم و بعد از چرب کردن قالب اون قسمتهای طرحدار قالب رو که به شکل گل بود رو بوسیله ی سرنگ بدون سوزن باهاش پر کردم و گذاشتم یخچال ،بعد از اینکه خودشو گرفت مقداری پاناکوتای خنک شده رو روش ریختم و دوباره گذاشتم یخچال و بعدش دوباره ژله شیر پرتقال رو ریختم و بعد از اینکه اونم خودشو گرفت دوباره پاناکوتا و به همین صورت ادامه دادم تا قالب پرشد.
نکته ها:این قالب رو باید قبل از ریختن دسر با روغن مایع و قلمو چرب کنید تمام قسمتهای گلدارش خوب باید چرب بشه.
بهتره برای قسمتهای گلدار از ژله شفاف استفاده نکنید چون موقع درآوردن از قالب قسمتیش به قالب میچسبه پس بهتره یا ژله شیر توش بریزین یا ژله بستنی یا همون پاناکوتا رو کمی رنگی کنید توش بریزید تا راحتتر از قالب دربیاد.
برای درست کردن ژله شیر حتما بذارید ژلتون خوب خنک بشه و شیر رو هم به دمای محیط برسونید تا موقع مخلوط کردن هم دما باشن اگه بازم ژلتون کمی برید ژله رو از صافی ریز رد کنید مشکلتون حل میشه.
برای قالبهای سیلیکونی حتمایه سینی زیر قالبتون بذارید تا قالب تکون نخوره و دسرتون مرتب دربیاد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه