آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه بادام هندی بو داده فلفلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بادام هندی بو داده فلفلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

بادام هندی 1 لیوان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سبز وقرمز 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-را روی حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید کمی گرم شود .

2-روغن مایع را اضافه کنید ترجیحا اگه میتونید از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید.

3-بادام را داخل ماهیتابه بریزید و پنج دقیقه تفت دهید تا بادام ها طلایی شود .

4-بادام ها را داخل کاسه ای بریزید و پس از اینکه کمی خنک شد مخلوط پودر زیره ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. دقت کنید که بادام ها در زمان مخلوط شدن با ادویه ها گرم باشند .
طرز تهیه بادام هندی بو داده فلفلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی