آموزش طرز تهیه پالاک پنیر هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فصل اسفناج تازه است پس پالاک پنیر هندی را فراموش نکنید!
پالاک پنیر یکی از خوشمزه ترین خوراک های هندی است که به راحتی تهیه می شود. پالاک پنیر هندی علاوه براینکه منبع آهن است، با مزه خاصی که دارد بچه ها را به خوردن این غذای مفید و مغذی ترغیب می کند. تهیه این غذا بسیار راحت است و کافی ست یکبار آن را امتحان کنید تا عاشقش شوید!
مواد لازم جهت تهیه پالاک پنیر :
اسفناج : ۱ کیلو پاک شده
پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
سیر له شده : ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل له شده : ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : ۴/ ۱ قاشق چایخوری
تخم زیره : ۲/ ۱ قاشق چایخوری
ادویه مخلوط : ۲ /۱ قاشق چایخوری
ماست : ۱ فنجان
فلفل سبز ریز خرد شده : ۱ عدد
فلفل سیاه : ۲/ ۱ قاشق چایخوری
پنیر بی نمک یا پنیر خامه ایی : ۱۰۰ گرم خرد شده
نمک به مقدار لازم
خامه : ۲ /۱ فنجان
طرز تهیه پالاک پنیر :
ابتدا اسفناج را پاک کنید و بشویید، سپس داخل قابلمه ای بریزید و درب ظرف را بگذارید تا با بخار اسفناج ها پخته و نرم شوند. پس از مدتی اسفناج ها شروع به آب انداختن می کنند، بگذارید آبش به خوردش برود سپس آن را پوره کرده و کنار بگذارید.
کره را در تابه ریخته و تخم زیره را اضافه کنید و یک دقیقه زمان دهید تا تخم زیره بترکد و عطرش آزاد شود.
سپس سیرو زنجبیل له شده و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس اسفناج را به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه را هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه ها را اضافه کنید و کاملا هم بزنید. پس از این مرحله خامه را اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و در آخر پنیر را اضافه کنید.
خوراک را برای سرو کردن به ظرف مناسبی منتقل کنید، می توانید روی خوراک پالاک پنیر را با خامه و پنیر تزیین کنید. می توانید پالاک پنیر را با برنج یا نان هندی میل کنید. معمولا این غذا را با برنج می خورند. دست به کار شوید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه