آموزش طرز تهیه پاستیل میوه ای بدون رنگ و اسانس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
پودر ژلاتین 4 قاشق غذا خوری
آب به مقدار لازم
آب انار 1 لیوان
شکر 3/4 لیوان
گلوکز مایع 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا پودر ژلاتین را با مقدار بسیار کمی آب (حدود ۷ قاشق غذا خوری) بن ماری میکنیم.
2-در ظرف دیگر آبمیوه و شکر و گلوکز را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم. وقتی یک جوش زد از حرارت بر میداریم.
3-ژلاتین بن ماری شده را با محلولی که روی حرارت داشتیم مخلوط میکنیم و با قاشق هم میزنیم.
4-اگر احساس کردید محلول یکدست نیست از صافی رد کنید.
5-و سپس در قالب های سیلیکونیه کوچک قرار دهید.
6-بعد از حدود ۲ ساعت در یخچال بودن کاملا آماده است.
سایر نکات
آب فقط در حدی که ژلاتین بن ماری شود
میزان شکر بنا به ذائقه و آبمیوه ی انتخاب شده قابل تغییر است.
اگر پاستیل با طعم متفاوتی را میپسندید میتوانید مقدار ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو هم به مواد اضافه کنید.
بهتر است از آبمیوه هایی که رنگ بهتری دارند استفاده کنید که نیازی به اضافه کردن رنگ نداشته باشید.مثل آب انار و آب آلبالو.
اضافه کردن گلوکز باعث کش دار شدن و حالت ارتجاعی پاستیل میشود.
بهترین قالب پاستیل به نظره من قالب نوشابه و خرسی هستش.یه نوستالژییه خاصه برای دهه شستی ها.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه