اين غذاي بي نظير را ميتوانيد به عنوان يك پيش غذاي فوق العاده خوشمزه و مجلسي براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد...
اين غذاي بي نظير را ميتوانيد به عنوان يك پيش غذاي فوق العاده خوشمزه و مجلسي براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد…
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :برای 30 نفر
قارچ……………………30 تا 35 عدد (بزرگ) |
گوشت قرمز………………115 گرم (فیله نازک – خرد شده) |
فلفل قرمز…………………1/3 فنجان (فلفل شیرین خرد شده) |
پیاز……………………..1/4 فنجان (پیاز قرمز خرد شده) |
نمک…………………….1/2 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه…………………1/2 قاشق چای خوری |
روغن کانولا………………2 قاشق چای خوری |
سیر……………………..1 قاشق چای خوری (خرد شده) |
پنیر فتا يا شیر بز………….1/2 فنجان (خرد شده) |
پنیر چدار…………………1/2 فنجان (رنده شده) |
طرز تهیه:
ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.
سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.
نوش جان….
گردآوري: گروه 7 گنج
منبع: سوران
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه