آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه يك پيش غذاي مجلسي بي نظير ( خوراك فیله با قارچ و پنیر )

اين غذاي بي نظير را ميتوانيد به عنوان يك پيش غذاي فوق العاده خوشمزه و مجلسي براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد...
تقویم فارسی اندروید

اين غذاي بي نظير را ميتوانيد به عنوان يك پيش غذاي فوق العاده خوشمزه و مجلسي براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد…

قارچ با گوشت و سبزيجات

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :برای 30 نفر

قارچ……………………30 تا 35 عدد (بزرگ)
گوشت قرمز………………115 گرم (فیله نازک – خرد شده)
فلفل قرمز…………………1/3 فنجان (فلفل شیرین خرد شده)
پیاز……………………..1/4 فنجان (پیاز قرمز خرد شده)
نمک…………………….1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه…………………1/2 قاشق چای خوری
روغن کانولا………………2 قاشق چای خوری
سیر……………………..1 قاشق چای خوری (خرد شده)
پنیر فتا يا شیر بز………….1/2 فنجان (خرد شده)
پنیر چدار…………………1/2 فنجان (رنده شده)

طرز تهیه:

ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.
سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.

نوش جان….

گردآوري: گروه 7 گنج

منبع: سوران

 

 

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی