اين دسر مجلسي خوشمزه و بي نظير را براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد. با ما همراه شويد…
مواد اولیه (برای 8 نفر)
برای براونی :
شکلات210 گرم ……………………….(شیرین نشده، درشت خرد شده) |
کره…………………………………….3/4 فنجان (بدون نمک) |
آب……………………………………..1/4 فنجان |
شکر……………………………………1 فنجان |
شکر قهوه ای…………………………….3/4 فنجان |
تخم مرغ………………………………..2 عدد بزرگ |
عصاره وانیل…………………………….1 قاشق چایخوری |
آرد…………………………………….1 و 1/3 فنجان |
نمک…………………………………..1/8 قاشق چایخور |
تمشک…………………………………2 پیمانه |
خرده شکلات……………………………برای تزئین |
برای خامه زده شده :
خامه………………………………….1 و نیم فنجان (پر چرب، سرد) |
خامه ترش……………………………..1/3 فنجان |
شکر………………………………….3 قاشق سوپخوری |
عصاره وانیل…………………………..2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
براونی ها را درست کنید:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر 22 سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.
یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید. شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید.
آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های 1 سانتی متری برش دهید.
خامه زده شده را درست کنید:
خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود.
ترایفل ها را سر هم کنید:
هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید.
نوش جان…
گردآوري: گروه 7 گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه