آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه يك دسر مجلسي شيك و بي نظير: ترایفل براونی و میوه

اين دسر مجلسي خوشمزه و بي نظير را براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

اين دسر مجلسي خوشمزه و بي نظير را براي پذيرايي از مهمانهايتان تهيه و نوش جان كنيد. با ما همراه شويد…

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

ترايفل ميوه اي

مواد اولیه (برای 8 نفر) 

برای براونی :

شکلات210 گرم ……………………….(شیرین نشده، درشت خرد شده)
کره…………………………………….3/4 فنجان (بدون نمک)
آب……………………………………..1/4 فنجان
شکر……………………………………1 فنجان
شکر قهوه ای…………………………….3/4 فنجان
تخم مرغ………………………………..2 عدد بزرگ
عصاره وانیل…………………………….1 قاشق چایخوری
آرد…………………………………….1 و 1/3 فنجان
نمک…………………………………..1/8 قاشق چایخور
تمشک…………………………………2 پیمانه
خرده شکلات……………………………برای تزئین

برای خامه زده شده :

خامه………………………………….1 و نیم فنجان (پر چرب، سرد)
خامه ترش……………………………..1/3 فنجان
شکر………………………………….3 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل…………………………..2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

براونی ها را درست کنید:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر 22 سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.
یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید. شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید.

trafel-7ganj (5)


آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های 1 سانتی متری برش دهید.

trafel-7ganj (1)

خامه زده شده را درست کنید:

خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود.

trafel-7ganj (2)

ترایفل ها را سر هم کنید:

هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید.

trafel-7ganj (4)

 

نوش جان…

 

گردآوري: گروه 7 گنج

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی