آموزش طرز تهیه ناگت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
زمان کل: 45 دقيقه- اندازه: برای 3 نفر- کالری کل: 1500
سینه مرغ= نیم كیلو . پیاز=یك عدد كوچك
پنیر پیتزا= 100 گرم . پفك نمكی پودر شده= نصف پیمانه
پودر سیر= یك قاشق غذاخوری . پودر نان= دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوطكن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید و در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لولهای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفكنمكی استفاده میشود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.
سینه مرغ 500 گرم . پیاز 1 عدد . پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم . جعفری مقداری
سیر 5 حبه . نمک و فلفل به مقدار لازم . آرد سوخاری به مقدار لازم . روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
سینه های مرغ را پس از شستن با مقداری جعفری ، سیرها و پیاز چرخ کنید سپس نمک و فلفل بزنید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس مواد را به تکه های مساوی تقسیم کنید ، تکه ها را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس به همراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید… نکته : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست ، بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه