آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ناگت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

زمان کل: 45 دقيقه- اندازه: برای 3 نفر- کالری کل: 1500
سینه مرغ= نیم كیلو . پیاز=یك عدد كوچك
پنیر پیتزا= 100 گرم . پفك نمكی پودر شده= نصف پیمانه
پودر سیر= یك قاشق غذاخوری . پودر نان= دو قاشق‌ سوپخوری
طرز تهیه:ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید و در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.
سینه مرغ 500 گرم . پیاز 1 عدد . پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم . جعفری مقداری
سیر 5 حبه . نمک و فلفل به مقدار لازم . آرد سوخاری به مقدار لازم . روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

سینه های مرغ را پس از شستن با مقداری جعفری ، سیرها و پیاز چرخ کنید سپس نمک و فلفل بزنید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس مواد را به تکه های مساوی تقسیم کنید ، تکه ها را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس به همراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید… نکته : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست ، بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه ناگت مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی