آموزش طرز تهیه نان_ماه یا نان_هلالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کرهی همدما با اتاق …….. 125 گرم(یا مارگارین)
تخممرغ …………………. 1 عدد
آرد ……………………….. سه تا سه و نیم لیوان
شکر ……………………… یک و نیم فنجان
شیر ………………………. 1 فنجان
خمیرمایه ………………… 10 گرم
روغن مایع ………………. به مقدار لازم(در صورت نیاز)
.
مواد لازم داخل نون :
بیسکویت پتیبور ………. 100 گرم
پودر کاکائو ……………… 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر ……………….. 1 فنجان
شیر ولرم ……………….. یک تا یک و نیم فنجان
مغز فندق یا پسته ……… به مقدار دلخواه(خرد شده)
پودر دارچین ……………. به مقدار دلخواه(اختیاری)
.
مواد لازم روی نان:
زردهی تخممرغ …………. 1 عدد
شیر ………………………. 2 یا 3 قاشق غذاخوری
پرک بادام ………………… به مقدار دلخواه(برای روی نان)
طرز تهیه
شیر ولرم، خمیرمایه و شکر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. آرد را در ظرف مناسبی ریخته و وسط آن را گود میکنیم. مخلوط خمیرمایه را در گودی آرد ریخته و از کنارههای ظرف، آرد را روی مخلوط خمیرمایه میریزیم و بعد از چند دقیقه که خمیرمایه عمل آمد، تخم_مرغ و کره را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی مخلوط کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. در صورت نیاز مقداری روغن مایع اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر قوام مناسب پیدا کند. روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و اجازه میدهیم به مدت یک ساعت استراحت کند. برای تهیهی مخلوط داخل نان، بیسکویت های پتی_بور را در ظرف مناسبی خرد میکنیم و شیر ولرم را به آن اضافه کرده و بیسکویتها را در شیر له میکنیم سپس پودر شکر، پودر کاکائو ، پودر دارچین و مغز گردو یا فندق خرد شده را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. خمیر عمل آمده را مانند ویدئو به شکل دایره باز میکنیم و 4 برش قطری میزنیم طوری که 8 برش خمیر داشته باشیم. مقداری از مخلوط بیسکویتی روی قسمت پهن خمیر گذاشته و خمیر را به سمت نوک آن رول کرده و آن را به شکل هلال ماه کمی انحنا میدهیم. به این ترتیب تمام برشهای خمیر را آماده کرده و در سینی فر که داخل آن را چرب کردهایم میچینیم و سطح خمیر ها را به مخلوط شیر و زردهی تخممرغ آغشته کرده و با پرک بادام تزیین میکنیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم قرار میدهیم تا نانها بپزد و روی آنها طلایی شود. .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه