آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان کشمش و خرما

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان کشمش و خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 15 نفر

آرد سفید 200 گرم
کشمش پلویی 50 گرم
خرما خردشده 50 گرم
مربا پوست پرتقال شهد گرفته 0 5گرم
نمک1/8 قاشق چای خوری
شکر 50 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه 150 گرم
عسل1 قاشق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال 1/2 قاشق چای خوری

مواد رویه :
خامه صبحانه 50 گرم
شکر 50 گرم

طرز تهیه

1-خرمای خرد شده ، مربای پوست پرتغال و کشمش را با مقدار کمی از آرد مخلوط میکنیم . در ظرف دیگری آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط میکنیم .

2-عسل ، خامه و شکر را باهم میزنیم تا شکر حل شود بعد مواد خشک را به آن اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم ودر آخر مخلوط خرما ، کشمش را وبا دست ورز میدهیم .

3-دراین مرحله اگر خمیر کمی چسبنده بود فقط یکی دوقاشق آرد رو کم کم به خمیر اضافه میکنیم نه بیشتر چون خود خمیر کمی چسبنده هست .

4-خمیر را نیم ساعت استراحت میدهیم ، از مواد به اندازه نارنگی کوچکی برمیداریم ودر سینی که کمی چرب کرده ایم قرار میدهیم و با دست کمی پهن میکنیم .

5-با خامه روی خمیر را رومال میزنیم و بعد شکر می پاشیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار میدهیم .

سایر نکات

این خمیر بر عکس خمیر دیگر نانها احتیاج به ورز طولانی ندارد فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند کافیست .
میتونیم به دلخواه 1/8 پیمانه روغن هم به خمیر اضافه کنیم ولی دستور اصلی این نان بدون روغن هست .
به جای رنده پوست پرتغال میتونیم از وانیل برای عطر این نان استفاده کنیم .
طرز تهیه نان کشمش و خرما

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی