آموزش طرز تهیه نان کروسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد گندم الک شده 5 پیمانه
بیکینگ پودر 1/5 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ زده شده 2 عدد
کره ذوب شده 1 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپ خوری
ماست چکیده 1/3 پیمانه
نمک 5 قاشق چای خوری
کشمش و خلال بادام و خلال پسته 1/2 پیمان
طرز تهیه
1-آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید. تخممرغها، کره، شکر، ماست چکیده و نمک را نیز با هم مخلوط کرده، به آرد و بیکینگ پودر اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
2-سپس در دمای اتاق یک تا دو ساعت به خمیر استراحت دهید بعد روی یک سطح صاف آرد پاشیده، خمیر را به کمک وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کرده و با رولت بر خمیر را به شکل مثلث برش دهید.
3-لبه خمیر مقداری از مخلوط کشمش، بادام و خلال پسته ریخته، خمیر را لوله کنید و به شکل کروسان فرم دهید.
4-خمیرها را روی سینی فر چرب شده با فاصله چیده و روی آن ها کمی آرد بپاشید.
5-فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار داده، سپس نانها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل روشن کردهاید، قرار دهید تا نانها بپزند و رنگ آن ها طلایی مایل به قهوهای شوند.
6-در پایان نانها را روی توری فلزی قرار داده تا خنک شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه