آموزش طرز تهیه نان کره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مارگارین: 110 گرم
شیر ولرم: 2 پیمانه
شکر: 5 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: حدود یک کیلو
نمک: 1 قاشق چای خوری
کره نرم: 50 گرم
طرز تهیه
1. یک دوم پیمانه شیر ولرم و مایه خمیر را مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید. سپس باقی مانده شیر و مارگارین ذوب شده، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کرده و آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.
2. خمیر را ورز داده و داخل ظرف چرب شده قرار داده و روی آن را با پارچه پوشانده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
3. پس از آن خمیر را از ظرف جدا کرده و کمی ورز دهید. سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه به اندازه مستطیل 20×30 باز کرده و به شکل مستطیل های 4×6 سانت برش زده و روی هر برش را کره ذوب شده مالیده و 5 برش را روی هم قرار داده و داخل قالب مافین چرب شده قرار داده و روی قالب را با پارچه پوشانده و به مدت 30 دقیقه استراحت داده، سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن پودر قند بپاشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه