آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان کاتمر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان کاتمر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شیر ولرم ………………………. 2 لیوان
آب …………………………….. 1 لیوان
خمیرمایه ……………………….. 1 قاشق غذاخوری
شکر …………………………… 1 قاشق مرباخوری
نمک ……………………………. 1 قاشق مرباخوری
آرد …………………………….. به مقدار لازم
کره ……………………………. به مقدار لازم(هم دما با اتاق)
زرده ی تخم مرغ ………………… به تعداد لازم(برای روی نان)

طرز تهیه

خمیرمایه و شکر را به شیر ولرم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم 10دقیقه بماند سپس آب و نمک را اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه استراحت کند. سپس از خمیر عمل آمده تکه هایی به بزرگی پرتقال جدا کرده و روی سطح صاف، به وسیله ی وردنه، تا جایی که امکان دارد، خمیر را باز می کنیم. تکه هایی از کره را با دست جدا کرده و روی تمام سطح خمیر می مالیم سپس خمیر را از وسط تا کرده و دوباره سطح خمیر را با کره می پوشانیم و دوباره خمیر را از وسط تا می کنیم و در آخر به وسیله ی وردنه خمیر چهار لایه مان، را به بزرگی سینی یا قالب ، باز می کنیم و درون سینی فر که کف آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم و سطح خمیر را با زرده ی تخم_مرغ ، می پوشانیم. این مراحل را برای بقیه ی خمیر نیز انجام می دهیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نون بپزد و روی آن طلایی شود. این نان ساده و لذیذ خانگی را می توانیم برای صبحانه یا عصرانه به همراه پنیر ، گوجه_فرنگی ، زیتون و البته چایی استفاده کنیم
طرز تهیه نان کاتمر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی