آموزش طرز تهیه نان پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر چدار ماتزرلا: 250 گرم
برگ رزماری تازه (خردشده): یک ق س
خمیر مایه: 10 گرم
آب گرم: یک و یک دوم پیمانه
آرد: 4 پیمانه
شکر: یک ق چ
نمک: یک ق چ
روغن زیتون: 3 ق س
طرز تهیه
1. خمیر مایه را در آب گرم بریزید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید.
2. آرد، نمک و شکر را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
3. خمیرمایه ورآمده را در آب را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر را ورز دهید.
5. ظرفی را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.
6. روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید.
7. خمیر ورآمده را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید.
8. هر بخش خمیر را کف دست خود باز کرده و وسط آن یک برش پنیر قرار دهید و رول کنید.
9. آنها را در یک قالب تارت گرد (به قطر 24 سانتی متر) کنار هم بچینید.
10. روی آنها را با پارچه بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
11. پس از گذشت این زمان بقیه روغن زیتون را با برس روی آنها بمالید و برگ رزماری خردشده بپاشید.
12. به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه