آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه آش کلم ترش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آش کلم ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
تعداد : ۸ – _۶ نفر زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه – زمان پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای آش کلم ترش:

لپه : نصف استکان
کشمش : نصف استکان
برنج : یک پیمانه
هویج : دو عدد
زرد آلو خشک شده : ۱۰-۸ عدد
کلم سفید : یک عدد متوسط
رشته : نصف استکان
سماق قرمز : یک پیمانه
نعنا خشک (برای نعنا داغ) : یک قاشق چای خوری
پیاز : ۵ عدد
زرشک : نصف استکان
زردچوبه : یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه : از هر کدام نصف قاشق چای خوری
نمک : به مقدار لازم
مرغ : ۴ -۳ تکه ( بال، پشت و گردن )

طرز تهیه آش کلم ترش :

مرحله اول : ابتدا برگ های کلم را از هم جدا می کنیم و خوب می شوریم و سپس آن را به طور متوسط خرد می کنیم. ( درشت یا ریز بودن آن به سلیقه خودتان بستگی دارد).

مرحله دوم : ۲ عدد هویج را تمیز شسته، پوستش را بکنید و خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم : زرشک را در یک ظرف تمیز قرار میدهیم مقداری آب روی آن می ریزیم تا خیس شود و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم : سماق را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و آن را آبکش می کنیم و در ۲ پیمانه آب جوشانده، باید به قدری بجوشد که اندازه یک پیمانه آب ته قابلمه باقی بماند سپس آن را از صافی رد کرده و آب آن را کنار می گذاریم.

مرحله پنجم : لپه ها را خوب میشوریم سپس در یک قابله قرار می دهیم و ۳ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم اجاق می گذاریم تا نیم پز شود، وقتی نیم پز شد آب آن را دور می ریزیم و لپه را کنار می گذاریم.

مرحله ششم : روغن را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا کمی گرم شود. سپس ۲ عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود سپس تکه های بال، پشت و گردن مرغ را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز هر کدام نصف قاشق چای خوری، یک قاشق چای خوری نعنا و یک قاشق غذا خوری نمک را در روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس لپه نیم پز شده و کلم خرد شده را اضافه می کنیم و مقداری آب روی آن می ریزیم، ( آب به اندازه ای باشد که روی کلم را بپوشاند) حالا برنج و آب سماق را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند، زردآلو، کشمش، زرشک و رشته را اضافه می کنیم و در قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه می گذاریم تا همه مواد باهم خوب بپزد و آش جا بیفتند. نرمی رشته ها دقیقا به اندازه نرمی رشته در آش رشته شود.
برای تزئین آش میتوانید از نعنا داغ، پیاز داغ و کلم خرد شده استفاده کنید.

برای تهیه نعنا داغ یک قاشق نعنا خشک را در ۳ قاشق غذا خوری روغن سرخ کنید.

برای تهیه پیاز داغ تزیینی، ۳ عدد پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. وقتی آش را در ظرف مورد نظر قرار دادید با نعنا داغ و پیاز داغ و مقداری کلم تزیین کنید.
طرز تهیه آش کلم ترش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی