آموزش طرز تهیه نان پنيري . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شير ولرم ……………….. يک و نيم ليوان
آب ولرم …………………. 1 فنجان
شکر ……………………… 3 قاشق غذاخوري
مايه ي خمير ……………. 1 قاشق غذاخوري
ماست …………………… 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ ……………….. 2 عدد(سفيده ها براي داخل خمير و زرده ها براي روي خمير)
کره ي هم دماي اتاق …… 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع ……………… 1 فنجان
نمک ……………………… 1 قاشق چاي خوري
آرد ……………………….. به مقدار لازم
پنير ……………………. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
مايه ي خمير را با يک قاشق غذاخوري شکر و نصف ليوان شير مخلوط کرده و کنار مي گذاريم تا عمل آيد. بقيه ي شير، آب، بقيه ي شکر، ماست، سفيده هاي تخم مرغ، کره و نمک را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم سپس مايه ي خمير عمل آمده را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و آرد را کم کم به مواد اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير نرم و لطيفي به دست آيد. خمير را يک گوشه ي ظرف جمع کرده و نصف روغن مايع را روي خمير ريخته و با دست خوب خمير را ورز مي دهيم و روغن مايع را به خورد خمير مي دهيم و دوباره اين کار را با بقيه ي روغن مايع انجام مي دهيم. روي ظرف خمير را با يک پارچه ي تميز مي پوشانيم و اجازه مي دهيم يک ساعت استراحت کند تا خمير عمل بيايد. از خمير تکه هايي به بزرگي ليمو جدا کرده و به مقدار دلخواه پنير لايه آن گذاشته و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي چينيم. روي خميرها را به زرده ي تخم مرغ آغشته کرده و در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا نان ها پخته و طلايي شود.
شيرينانه ي 1: از هر پنير دلخواهي مانند پنير صبحانه يا گودا مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: به جاي پنير مي توانيم از مواد ديگري مانند گوشت چرخ کرده و فيله ي مرغ هم مي توانيم استفاده کنيم. سوسيس و کالباس توصيه نمي شود مگر اين که به صورت خانگي تهيه کرده باشيم.
شيرينانه ي 3: روي خميرها مي توانيم کنجد بپاشيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه