آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان پاسکالیا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان پاسکالیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

از 1 لیوان اندازه دو انگشت کمتر روغن مایع
من چون 3 قاشق غذاخوری خامه (ترجیحا محلی) اضافه کردم روغن مایع از 1 استکان اندازه دو انگشت کمتر استفاده کردم.( 1 استکان روغن مایع حدود 80 گرم است)
2 لیوان شیر
1 پاکت خمیر مایه تر (1 پاکت 42 گرمی است که معادل 13 گرم مخمر خشک فوری است)
6 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری محلب (همراه با آرد مخلوط میشود)
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رومال)
5، 5.5 لیوان آرد
نصف قاشق چای خوری نمک
2_3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه (اگه خامه استفاده میکنید میتوانید روغن مایع را کم کنید)
اندازه لیوان 250 میلی و استکان 125 میلی

طرز تهیه

خمیر مایه را با شکر خوب مخلوط کنین بجز آرد و محلب تمام مواد را به خمیر مایه کنید. محلب را با آرد به داخل مواد الک کنید و هم بزنید( تا خمیر یکنواختی شود) لطفا تا وقتی که خمیر نرمی میشود از طرف پایین به بالا با دست ورز بدین و روی خمیر را پوشانده کنار بذارین تا استراحت کند. خمیری که استراحت کرده و حجمش دو برابر شده را به 4 چانه مساوی تقسیم کنید سپس هر چانه را 3 قسمت کنید به شکل گیس ببافید و زرده تخم مرغ ،1 قاشق مرباخوری ماست و مقداری روغن مایع را مخلوط کرده روی خمیر زده و فیله بادام بپاشید و در فر 180 درجه بپزید. با این مقدار 6 عدد پاسکالیا کوچک و 4_3 عدد پاسکالیا بزرگ به دست میاد. نوش جان
نکته:
❣محلب یا آلبالوی تلخ درختی با اصالت ایرانی است که میوه هایی مانند آلبالو داشته و هسته ی میوه را آسیاب کرده در خمیرها مثل نان و شیرینی و گاهی حلوا کاربردی است. و باعث بوی خوش و تردید شدن خمیر میشود
طرز تهیه نان پاسکالیا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی