آموزش طرز تهیه نان فوکاچا(فوکاچيا) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد …………………… دو و نيم ليوان
نمک …………………. 1 قاشق چاي خوري
مايه ي خمير ……….. 1 قاشق چاي خوري
آب ولرم …………….. 1 ليوان
مواد لازم سس روغن زيتون:
روغن زيتون ……….. نصف ليوان
رزماري ……………… به مقدار دلخواه
سير …………………. به مقدار دلخواه
آويشن ……………… به مقدار دلخواه
گوجه ي تزييني …… به مقدار دلخواه
طرز تهیه
يک روز قبل از درست کردن نان فوکاچا، رزماري ساييده، سير رنده شده و آويشن را داخل روغن زيتون مي ريزيم و اجازه مي دهيم کاملا به خورد هم بروند. براي تهيه ي خمير نان فوکاچا، آرد و نمک را در ظرفي خوب مخلوط مي کنيم، وسط آرد را باز کرده و آب ولرم، 3 قاشق غذاخوري از سس روغن زيتون و مايه ي خمير را مي ريزيم و با کمک قاشق مخلوط مي کنيم و به آرامي آرد را از اطراف به اين مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. اين کار را با کل آرد انجام مي دهيم تا خمير نرم و نسبتا شلي به دست آيد. روي ظرف خمير را دستمال تميزي مي کشيم و به مدت يک ساعت در محل گرمي قرار مي دهيم تا خمير عمل بيايد سپس با دست روغني خمير را از زير به رو چند بار تا مي زنيم. قالب مورد نظر را با روغن زيتون چرب کرده و خمير را داخل قالب ريخته و روي آن رو با دست شکل مي دهيم. دوباره اجازه مي دهيم خمير به مدت 30 دقيقه در اين حالت بماند سپس بقيه ي سس روغن زبتون را روي خمير ريخته و با انگشت روي خمير شکل نامرتب ايجاد کرده و گوجه هاي تزييني را با کمي فشار روي خمير گذاشته و قالب را در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم تا نان فوکاچا بپزد و روي آن طلايي شود.
شيرينانه: بسته به ذائقه مان مي توانيم از 3 حبه سير، يک قاشق چاي خوري رزماري، يک قاشق چاي خوري آويشن و يا بيش تر يا کم تر از اين مواد براي تهيه ي سس روغن زيتون استفاده کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه