آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان شیرمال ترکی خوشمزه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان شیرمال ترکی خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

5 تا ۶ فنجان آرد

دو سوم فنجان روغن

زرده تخم مرغ دو عدد

۱ فنجان شیر

دو سوم فنجان شکر

۱ قاشق سوپ خوری خمیر مایه تازه

۱ قاشق چای خوری نمک

به مقدار لازم آب ولرم

۱ قاشق چایخوری زنجبیل

یک سوم فنجان کنجد

به مقدار لازم کره و شیر

طرز تهیه نان شیرمال ترکی

طرز تهیه

مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری شکر را در شیر گرم حل کنید و اجازه دهید که خوب پف کند. آرد را در ظرف بزرگی بریزید و شکر، روغن، نمک، زرده تخم مرغ و اگر تمایل دارید زنجبیل را هم به آن اضافه کنید. شیر و آب را در چند مرحله به مخلوط‌تان اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. حالا به مدت ۶ دقیقه خمیرتان را ورز بدهید و آن را به ۴ یا ۶ گلوله مساوی تقسیم کنید. روی خمیرتان را با یک پارچه بپوشانید و به مدت سه ساعت به آن زمان دهید تا جا بیفتد. حالا سینی فر را خوب چرب کنید و با وردنه گلوله‌های خمیری را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن کنید تا به شکل بیضی در بیایند. حالا با قالب‌های مختلف روی خمیر طرح بزنید. کنجد و زرده تخم مرغ را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرتان بمالید. ۲۰ دقیقه به خمیرتان استراحت بدهید.

سینی را در بخش وسطی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد ( برای فرهای گازی و ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد برای فرهای برقی) به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا خمیرتان خوب پخته و طلایی شود. پس از پخته شدن خمیر، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید که سرد شود. حالا روی نان‌تان کمی شیر و کره بمالید تا حسابی نرم شود. نان‌ها را دوتایی از پشت به هم بچسبانید و در داخل ظرف یا نایلون قرار دهید تا خشک نشوند.
طرز تهیه نان شیرمال ترکی خوشمزه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی