آموزش طرز تهیه نان شکلاتی دورنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
شکر 1/5 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
پودر خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ کوچک 2 عدد
شکلات 100 گرم
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا شکر و پودر خمیر مایه را مخلوط و داخل کمی آب گرم میریزیم و یک رب با در بسته کنار میگذاریم تا عمل بیاید و پف کند
2-تخم مرغ و شکر را خوب میزنیم
3-شیر و مایه خمیر عمل آمده بهمراه نمک و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم
4-نمک و وانیل را هم اضافه میکنیم
5-در این مرحله مواد را به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم
6-به یکی از مواد دارچین و پودرکاکائو میزنیم
7-آرد را سه بار الک میکنیم
8-آرد را کم کم به مواد کاکائویی اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید کمی که ورز دادیم رویش را میپوشانیم تا استراحت کند
۹
9-به اون یکی مواد ساده هم کم کم آرد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید ورز میدهیم و درآخر رویش را با سلفون میپوشانیم
10-دو ظرف خمیر را به مدت ۲ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم تا حجمش دوبرابر شود
11-بعد از دوساعت پف خمیر را گرفته و ورز میدهییم تا هوای درون خمیر خارج شود
12-شکلات داخل خمیر را میتونید هم رنده کنید و هم قطعه قطعه
13-حالا از خمیر ساده اندازه گردو بردارید و باز کنید و داخلش شکلات بریزید و لوله کنید
14-از خمیر شکلاتی هم اندازه گردو بردارید و لوله کنید و کنار هم بگذارید
15-دو خمیر لوله شده را در کنار هم بگذارید و حالت بافت به آنها شکل دهید و در آخر مثل دایره دوطرف خمیر را به هم وصل کنید
16-روی نانها را با برس روغن زده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه