آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شیر ولرم……………… 1 لیوان
نمک…………………… 1 قاشق چای خوری
شکر………………….. 1 قاشق سوپ خوری
خمیرمایه………………. 2 قاشق چای خوری
روغن مایع…………….. 2 قاشق سوپ خوری
آرد……………………. به مقدار لازم
.
مواد لازم داخل نان:
کره…………………… 50 گرم( هم دما با اتاق)
جعفری تازه……………. 3 قاشق غذاخوری(خرد شده)
سیر…………………… 3 حبه

طرز تهیه

شیر ولرم را در ظرفی ریخته و شکر و خمیرمایه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه استراحت کند سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و نمک را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی پوشانده و اجازه می دهیم به مدت 40 دقیقه در جای گرمی استراحت کند سپس خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. خمیرها را مانند تصویر، با دست شکل می دهیم. وسط هر خمیر را به وسیله ی چاقو، شکافی ایجاد می کنیم. در یک ظرف، کره ی هم دما با اتاق، سیر له شده و جعفری تازه ی خرد شده را خوب با هم مخلوط می کنیم و از این مخلوط، در شکاف خمیرها قرار می دهیم. خمیرها را در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان ها بپزد و روی آن ها طلایی شود سپس گرم، سرو می کنیم.
طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی