آموزش طرز تهیه نان رولی دارچینی کشمشی باکرم پیراشکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد نانوایی 3 پیمانه
شیر (ترجیحا محلی) 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 10 قاشق چای خوری
روغن مایع 6 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 3 قاشق چای خوری
بهبود دهنده نان 1و2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
مواد میانی :
کشمش پلویی
به مقدار لازم
دارچین
به مقدار لازم
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)
۱ عدد
کره
۱ قاشق مربا خوری
زعفران
به مقدار لازم
مواد لازم کرم پیراشکی :
شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آرد سفید 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا۱قاشق چای خوری شکرو۳قاشق چای خوری خمیرمایه رابایک پیمانه شیرولرم مخلوط کرده وبه مدت ۱۰الی۱۵دقیقه زمان میدهیم تاعمل بیاید. دمای شیرخیلی داغ یاخیلی سردنباشدوگرنه عمل نمی آید.
2-آردونمک وبهبوددهنده راالک کنید سه مرتبه عالی است
3-تخم مرغ و۹قاشق چای خوری شکرراباروغن مایع درظرف بزرگی هم بزنید
4-خمیرمایه عمل آمده رابه موادتخم مرغ اضافه کنیدوهم بزنید
5-آردراکم کم اضافه کنیدوورزدهیدتاخمیریکدستی شود وبه دست نچسبد .به مدت ۱۰دقیقه خمیرراروی سطح آردپاشی شده بکوبید .آردبیشتراضافه نکنید.
6-خمیررابه مدت ۴۵دقیقه درجای گرمی بگذاریدتااستراحت کند.
7-همه ی موادکرم پیراشکی رابه جزوانیل مخلوط کرده وروی اجاق بگذارید تاغلیظ شودوانیل رااضافه کنیدوکرم راازروی شعله بردارید.
8-خمیربعداز۴۵دقیقه آماده است.سطح کارراآردپاشی کنید وخمیرراباوردنه پهن کنید.نوارهایی باریک برش بزنید.ازموادپیراشکی روی خمیر بگذارید وکمی دارچین بپاشیدمقداری کشمش راروی خمیربریزید.همه این مرحله بسته به سلیقه ی شمادارد.نوارخمیرراروی هم برسانیدورول کنید
9-موادرومال(زرده تخم مرغ وکره وزعفران)راباقلموروی خمیربکشید وداخل سینی بافاصله بچینید
10-خمیربه مدت ۱۵الی ۲۰دقیقه دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بسته به دمای فربگذارید. درآخرگریل نموده وخاموش کنید
11-بهتراست فرراازقبل روشن کنیدوکاسه ی آب داخل فربگذاریدتاهوای مرطوب داشته باشدونان شمالطیف تر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه