آموزش طرز تهیه نان رولتی فلفل و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای0 2 نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
خمیر پفکی به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پنیر خامه ای 2 قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 1/2 لیوان
جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
طرز تهیه
1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شود.
2-روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر پفکی را با وردنه پهن کنید و به شکل مربع برش بزنید ، مقداری تخم مرغ روی سطح خمیر بزنید و روی ان پنیر خامه ای بریزید و پخش کنید.
3-فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده ، پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید.خمیر را با دقت رول کنید سپس خمیر رول شده را داخل کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود
4-خمیر را با چاقو به شکل رولت برش بزنید ( به اندازه ۱ بند انگشت ) ، روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و رولت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید ، باقی مانده تخم مرغ را با برس روی رولت ها بزنید.
5-سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و طلایی شوند ، نان ها را پس از پخت از فر خارج و سرو کنید ، این نان را میتوانید به تنهایی یا همراه با خامه ترش ، سوپ و … سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه