آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان دارچینی نواری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان دارچینی نواری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ……………………. 2 عدد
شیر ولرم…………………… 2 لیوان
روغن زیتون………………… 1 لیوان(به اندازه ی یک بندِ انگشت از سرِ لیوان خالی باشد.)
خمیرمایه…………………… 1 قاشق غذاخوری
شکر………………………. 2 قاشق غذاخوری
نمک……………………….. 1 قاشق مربا خوری
آرد………………………… حدود پنج و نیم لیوان
.
مواد لازم روی خمیر:
کره……………………….. 100 گرم
.
مواد لازم آغشته کردن نان:
پودر دارچین……………….. 1 قاشق مربا خوری
شکر………………………. یک و نیم فنجان

طرز تهیه

تخم_مرغ ، شیر ولرم،روغن_زیتون ، خمیرمایه، شکر و نمک را در ظرفی، به خوبی با هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنیم و ورز می دهیم تا خمیر کاملا نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی، مي پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر بماند تا عمل بیاید. می توانیم خمیر را از شب قبل آماده کرده و در یخچال قرار دهیم و صبح روز بعد، بقیه ی مراحل پخت نان را انجام دهیم. دست ها را کمی چرب می کنیم و از خمیر عمل آمده، تکه هایی به بزرگی تخم مرغ جدا کرده و کف دست، گرد می کنیم سپس روی یک سطح صاف، به وسیله ی وردنه، خمیر را به شکل بیضی یا مستطیل کشیده، تا جایی که ممکن است، کاملا باز می کنیم. روی خمیر را به وسیله ی فرچه ی مخصوص آشپزی، به کره ی ذوب شده، آغشته می کنیم سپس به وسیله ی یک چاقوی تیز یا رولت مخصوص آشپزی، چند برش طولی(تعداد برش ها بستگی به عرض خمیرمان دارد) با کمی فاصله از سر و تهِ عرضِ خمیر، کنار هم با فاصله، ایجاد می کنیم طوری که خمیر مستطیلی ما بدون این که شکل کلی خود را از دست بدهد و بدون این که قسمتی از آن جدا شود، فقط در قسمت داخلی سطحِ خمیر مستطیلی، چند برشِ نوار مانند، کنار هم داشته باشد. تمام سطح خمیر مستطیلیِ برش خرده را به آرامی در مخلوط شکر و پودر دارچین ، می غلتانیم، سپس به آرامی سر و ته خمیر را گرفته و چند تاب می دهیم و سر و ته خمیر را به هم، می چسبانیم.(مانند تصویر). خمیرهای آماده را در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و روی آن ها را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت، استراحت کند سپس سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نون ها بپزد و روی آن طلایی شود.
.
شیرینانه ی 1: بسته به ذائقه مان، می توانیم از مقدار بیش تری، پودر دارچین، استفاده کنیم.
شیرینانه ی 2: اگر مخلوط شکر و دارچین به نسبت خمیرمان، کم بود، مقدار بیش تری، تهیه می کنیم.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
طرز تهیه نان دارچینی نواری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی