آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان خشخاش رولتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان خشخاش رولتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

کشمش به مقدار لازم
پودر وانیل (یا اسانس وانیل) 1/2 قاشق چای خوری
خامه‏ مخلوط با عسل 1/2 لیوان
دانه خشخاش 1 لیوان
شکر 3/4 لیوان
نمک 1/4 قاشق چای خوری
کره یا روغن 1/2 لیوان
شیر 1/3 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پودر خمیر ترش 1 قاشق غذا خوری
آرد 4 لیوان

طرز تهیه

1-شیر گرم را داخل کاسه ای بریزید و پودر خمیر ترش ، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱ لیوان ارد به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا آرد حل شود

2-سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن بیشتر شود.

3-پس از این مدت زمان خمیر را به آرامی با قاشق هم بزنید و کره اب شده را کم کم به ان اضافه و مخلوط کنید

4-سپس ۳ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و در ادامه بقیه شکر ، وانیل و ۱ لیوان ارد نیز اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.

5-پس از اینکه تمام مواد خوب مخلوط شدند ۲ لیوان ارد باقی مانده را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن و پره های مخصوص هم زدن خمیر حدود ۱۰ – ۱۵ دقیقه خمیر را هم بزنید

6-پس از این مدت زمان روی کاسه را با نایلون بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود ( این خمیر ترد و کمی چسبنده است ).

7-دانه های خشخاش را با چند لیوان اب داخل کاسه ای بریزید تا جایی که اب روی خشخاش ها را بپوشاند و پس از ۱۵ دقیقه اب روی خشخاش را خالی کنید تا ناخالصیهای ان گرفته شود

8-سپس دانه های خشخاش را با ۳ لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش امدن از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید

9-مجدد از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید سپس داخل پارچه ای بریزید و خوب ابکشی کنید ( دقت کنید که دانه های خشخاش نجوشند ).

10-خمیر را پس از حجیم شدن به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه پهن نمایید ، دانه های خشخاش را با خامه عسلی خوب مخلوط کنید ( مخلوط ۱/۲ لیوان خامه و ۵ قاشق غذاخوری عسل )

11-سپس به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی یکی از خمیرها پخش کنید

12-روی هر کدام کمی کشمش بپاشید و هر تکه خمیر را جداگانه رول نمایید.

13-کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و ۴ خمیر را با فاصله زیاد از هم روی کاغذ قرار دهید ، برای روی خمیرها ۱ سفیده تخم مرغ ، ۱/۲ قاشق چایخوری خامه و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر قند را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بمالید

14-سپس سینی خمیرها را به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیرها بیشتر شود.

15-پس از این مدت سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه روی نان ها طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس بصورت رولت برش بزنید و سرو کنید.
طرز تهیه نان خشخاش رولتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی