آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان حلوایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 30 نفر

آرد 185 گرم
کره 150 گرم
شکر 1 قاشق چای خوری
آب
300 گرم
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
حلوا به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد

طرز تهیه

1-آب، شکر و کره روی حرارت میذاریم تا بجوشه، آرد الک شده رو یکباره می ریزیم تو آب جوش و مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشه و تا جایی که به ظرف نچسبه، شعله رو خاموش می کنیم، خمیر رو به ظرف دیگه انتقال میدیم تا ازحرارت بیفته،

2-تخم مرغ ها رو با چنگال کمی می زنیم و کم کم به خمیر اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا خمیر یکدست بشه، وانیل و بیکینگ پودر رو افزوده و هم می زنیم.

3-مواد رو تو قیف با ماسوره مورد نظر می ریزیم، تو سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مواد داخل قیفو با فاصله کم شکوفه می زنیم (شکوفه ها رو کوچیک می زنیم)، تو فر از قبل گرم شده میذاریم، ده دقیقه اول با درجه حرارت ۲۰۰°c و بیست دقیقه دوم با درجه حرارت ۱۸۵°c.

4-وقتی نون ها پختن از فر خارج کرده و میذاریم خنک شن. حلوای آرد گندم یا هر حلوایی که مد نظرتونه آماده می کنین. حلوا باید شل تر از معمول باشه طوری که خیلی راحت از قیف بیرون بیاد، توی قیف ماسوره لوله ای میذاریم و حلوا رو داخل قیف می ریزیم، ماسوره لوله ای رو از کف نون ها وارد می کنیم و با فشار دادن قیف، حلوا رو داخل نون ها تزریق می کنیم.

5-نون ها بعد از پخت تو خالی میشن و تزریق حلوا راحت انجام میشه.
طرز تهیه نان حلوایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی